Cuma, Mayıs 3, 2024
More

    En İyi Akıllı Saat ve Bileklikler

    Son yılların en ilgi çeken teknolojik aksesuarlarından olan akıllı saatler; farklı tasarım ve modelleriyle karşımıza çıkıyor. Sağlıklı yaşamak ve fitness takibi yapmak isteyenler tarafından adım sayar, kalp ritim monitörü, uyku takibi ve kalori hesaplama gibi çeşitli fonksiyonları sebebiyle tercih ediliyor. Birbirinden kullanışlı özellikleri sayesinde, kolunuzdan hiç çıkarmak istemeyeceğiniz en popüler akıllı saat ve bileklikleri sizin için bir araya getirdik.

    Apple Watch Series 4

    Akıllı saat ve bileklikler arasından en popüleri diyebiliriz.

    Apple’ın 4. seri akıllı saati, geniş ekranı ve tüm gün süren pil ömrüyle ön plana çıkıyor. Fitness ve sağlık için sunduğu gerçek verileri ile bu alanda en tutarlı sonuçları alabildiğiniz üründe; optik kalp sensörü ile aktif olmadığınızda kalp atışınız belirli bir düzeyin altına inerse, bunu tespit edip size bildirim yollama özelliği de bulunuyor. Ayrıca Walkie-Talkie ve Siri uygulamasında da yüksek ses kalitesiyle dikkat çekiyor.

    Apple Watch Series 4 - Akıllı Saat ve Bileklikler
    Apple Watch Series 4

    Huawei Color Band A2

    Bütçe yönünden daha uygun ve bir çok fonksiyonu bulunan Huwei Color Band a2 premium tasarımıyla dikkat çekiyor. Multi-touch özelliğiyle parmak hareketlerinize oldukça hızlı ve güzel tepki vererek kullanıcılarına kolay kullanım deneyimi sağlıyor. Akıllı bileklik sayesinde gün boyunca egzersiz ve sağlık durumunuzu detaylı bir şekilde takip edip, tüm performans verilerinizi toplayabilirsiniz. Ayrıca akıllı saatinizi yalnızca 1.5 saat şarj ederek, 9 güne kadar kullanabilirsiniz.

    Samsung Galaxy Watch

    Şık tasarımıyla dikkat çeken, siyah ve rose gold seçenekleriyle Samsung Galaxy Watch en iyi akıllı saatler arasında yer alıyor. Döndürülebilir çerçevesi ve uzun pil ömrüyle diğer akıllı saatler arasında ön plana çıkıyor. Akıllı saatiniz günlük egzersizinizi takip edip, yatakta iseniz uykunuzda da sizi izliyor. Ayrıca Android ve iOS platformlarıyla da uyumlu olarak çalışıyor.

    Xiaomi Amazfit Bip

    Xiaomi Amazfit Bip; renkli ve geniş dokumatik ekranı ve diğer akıllı saatlerle ile karşılaştırıldığında ön plana çıkan uzun pil ömrüyle dikkat çekiyor. Amazfit serisinin en çok satan akıllı saatlerinden biri olan Bip’le, fitness takibinizi de yapabilirsiniz.

    İlgili Makaleler

    Yüz Masajı ile Genç Kal!

    Bildiğimiz ve belki de birçoğumuzun aslında bilmediği gibi, yüz masajı cilt bakımında önemli bir...

    Yeni Trend: Renkli ve Desenli Maske

    Küresel salgın Covid-19 moda sektöründe bazı olumlu etkiler yarattı. Dışarı çıkarken maske takma zorunluluğun olduğu...

    EN İYİ SAÇ MAŞALARI

    Dalgalı saçlara evde kendiniz yaparak sahip olabilirsiniz. Bunun için saç maşalarını tercih etmelisiniz. Saç maşaları yüksek...

    Kore Cilt Bakımı

    Son yıllarda Kore denildiği zaman akıllara hep bakım ve güzellik geliyor. Koreliler kozmetik konusunda çok...

    Bu yazıyı paylaş

    Popüler Yazılar

    Kahve Tutkunları için 5 En İyi Kahve Makinesi

    En iyi kahve makinesi seçmek özen istiyor. Latte ve cappuccino gibi espresso bazlı mı yoksa sadece...

    Pilates Çemberi İle Evde Yapabileceğiniz Hareketler

    Son yılların trend sporlarından biri olan pilates farklı uygulama biçimleriyle karşımıza çıkıyor. Pilates, temel kasları...

    Sağlıklı Ara Öğün Önerileri

    Sağlıklı beslenmenin altın kuralı 3 ana 3 ara öğün şeklindedir. Genelde ara öğünler atlanılır. Ara...