Salı, Nisan 30, 2024
More

    2021 Trend Takılar

    Kadınların kendilerini iyi hissettiği ve güzel görünmek için vazgeçemediği takılar… Takılara son zamanlarda ara vermiştik. Neyseki yeni sezon takılarla bu özlememizi gidereceğiz.

    Havaların ısınmasıyla ev modundan çıkıp biraz daha topuklu ayakkabılara ve ihtişamlı takılara dönme zamanı? Kombinlerin tamamlayıcısı takılar sayesinde şık görünmek mümkün.

    Peki takılarda trendler neler?

    Birbirinden uyumsuz, oversize takılarla daha cesur ve iddialı olmaya hazır olun! İşte kıyafetinizi bir anda muhteşem bir görünüme dönüştürecek 2021 trend takıları.

    Zincirler

    Zincirler geçen sezonlarda takılarda önemli motifti! 2021’de de farklı değil. Kalın kalın zincirlerden yapılmış altın veya gümüş renkteki gerdanlık ve bilezik setleri en iyi aksesuarımız olacak! Beyaz, sade bir gömlek veya midi elbisenizi ihtişamlı zincir detaylı kolyeyle kombinleyerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca altın zincir kolye ve zincir bileklikten oluşan setler de yazın bronz tende muhteşem görünüyor.

    Zincir Takılar - 2021 Trend Takılar
    Zincir Takılar

    İnciler

    Bu sezon maksimalist ve altın görünümlü versiyonuyla feminen nostaljik incirler dikkat çekiyor. Chokerlarda, vücut zincirlerinde ve gözlük zincirlerinde incileri çok sık göreceğiz. Babaannenizden kalan ya da annenizin mücevher kutusundaki incilere bakın deriz! Ahh eski nostaljik takılar her zaman daha güzeller?

    İnci Takılar

    Geometrik Formlar

    2021’de modanın her dalında olduğu gibi takılarda da birbirinden uyumsuz ve farklı geometrik şekiller ön planda! Anlaşılan Tiffany & Co. markasının geometrik form takılarını çok sık göreceğiz.

    Geometrik Takılar

    Tam Kulak Kapsamı

    Kulak manşetleri kulaklara hükmetmeye devam ediyor! Bu çarpıcı görünümü çok seveceksiniz. Kulak kıkırdağının üstünden veya içinden sarkan kıvrımlı şekiller müthiş görünüyor. Bu dikkat çeken küpeler tek aksesuarınız olmayı hakediyor!

    Kulağı Kaplayan Küpeler

    Kalın Bantlı Yüzükler

    Yüzüklerde kalın bantlı formlar ön plana çıkıyor!. Birkaç parmağınıza bu kalın bantlı yüzükleri takarak trendi yakalayabilirsiniz. Ayrıca kalın bantlı yüzükler tasarımcılara göre sağlam karakteri yansıtırmış?

    Kalın Bantlı Yüzükler

    Büyük Boy Tek Küpe

    Önceki sezonlardaki tek küpe trendine biraz daha hacim katarak büyük boy tek küpelere hazır olun! Tek kulağı çıplak bırakıp oversize sallanan küpeler gerçekten çok hoş duruyor? Kombininizde daha sade bir seçim yaparak büyük boy tek küpe trendiyle şık bir görünüm elde edebilirsiniz. 

    Tek Küpe

    İlgili Makaleler

    Sağlıklı Atıştırmalık Tarifleri

    Ara öğünlerde acıktığımızda maalesef ipin ucunu kaçırıp sağlıksız şeyler yiyebiliyoruz. Ara öğünlerde sağlıklı atıştırmalıklar bulamıyor...

    Samsung Galaxy Buds Live Tanıtıldı

    Karşınızda şık ve ilginç tasarımıyla Samsung Galaxy Buds Live!Tasarımıyla dikkat çeken Samsung Galaxy Buds Live...

    Ev Dekorasyonunda Bohem Esintiler

    Avangard mobilyalar ile İsveç tarzı pratik mobilyaların birlikte yer aldığı dekorasyonları artık her yerde görmek...

    Sonbaharda Cilt Bakımınızı İhmal Etmeyin!

    Hava değişikliğinden dolayı cildinizde aşırı kuruluk ve hassasiyet artabilir. Sonbaharda cilt bakımınıza özen göstererek ortaya...

    Bu yazıyı paylaş

    Popüler Yazılar

    En İyi 4 Makyaj Temizleme Suyu

    Kadınların güzelliğini ortaya çıkaran en önemli detaylarından biri makyajdır. 2. detay ise cilt temizliğidir. Eğer...

    En İyi 5 Göz Altı Maskesi

    Yüzdeki en ince deriye sahip alanlardan biri olan göz altı, ekstra bakım gerektirir. Göz altı...

    Kışa Özel Manikür Önerileri

    Kış ve yılbaşı temalı dekorasyonlara, kombinlere ve aksesuarlara bayılıyoruz! Kar taneleri, noel baba motifleri, yeni...