Salı, Mart 19, 2024
More

    2021 Güneş Gözlüğü Trendleri

    Güneş gözlükleri stilimizin bir parçası olarak her sezon vazgeçilmez aksesuarımızdır. En sade tarzınızı bile yaz kış demeden güneş gözlükleriyle tamamlayarak bir yıldız gibi parlayabilirsiniz.

    Kadınlar yüz şekline göre en uygun güneş gözlüğünü bulmakta zorlanırlar. Merak etmeyin bu sezon birçok farklı şekil ve boyutta güneş gözlüğü modelleri ön planda! Eski favori güneş gözlükleri üzerinde şaşırtıcı değişiklikler var.

    Modunuzu yükseltme zamanı! Rengarenk çerçevelerden eksantrik formlara hazır olun.

    İşte 2021 Güneş Gözlüğü Trendleri!

    Trend güneş gözlüklerini buradan satın alabilirsiniz.

    Uzatılmış Çerçeveler

    Bu sezon en çok beğendiğimiz güneş gözlüğünde uzatılmış çerçeveler oldu! Gözlüğünüzün yüzünüzü kaplamasını istemiyorsanız, bu çiftlerden birini tercih edin! Yüze şık, ince bir görünüm verirler ve çok fazla yer kaplamazlar.

    Uzatılmış Çerçeveler Güneş Gözlüğü - 2021 Güneş Gözlüğü Trendleri
    Uzatılmış Çerçeveler

    Beyaz Çerçeveler

    Beyaz çerçeveler her zaman ikoniktir. Akla hemen Audrey Hepburn gibi geçmişten bir dizi ünlüyü getirir. Beyaz güneş gözlüğü görmekten her zaman heyecan duyuyoruz? Kedi gözü beyaz çerçeve gözlükleri bu sezon biraz daha uzatılmış bir şekilde karşımıza çıkıyor.

    Beyaz Çerçeve Modeller

    Geometrik Modeller

    Gerçekten çılgın bir gözlük modeli istiyorsanız geometrik güneş gözlüklerine göz atın deriz. Uzun beşgen şekilli siyah üzerine siyah güneş gözlüğü şeklinde inanılmaz bir zarafetle birleştirildi. Beş taraf size yetmiyorsa altıgen güneş gözlüklerini tercih edebilirsiniz.

    Geometrik Modeller

    Rengarenk Çerçeveler

    Rengarenk ve eğlenceli güneş gözlüklerine hazır olun! Sizi de neon renkli çerçeveler, renkli camlar ve benzersiz yüksek köprülerle büyük boy gözlükler heyecanlandırdı değil mi? İddialı ve dikkat çekici bir görünüm sizi bekliyor. Renkli bir stil her zaman insanı enerjik tutar unutmayın?

    Rengarenk Çerçeveler

    Kedi Gözü Çerçeveler

    Bir çift kedi gözü güneş gözlüğü retro bir çekicilik yayıyor. Bu sezon taze ve modern bir dönüşle karşımıza çıkıyor. Kedi gözü güneş gözlükleri geometrik bir titreşime sahip. 80’lere merhaba deyin.

    Kedi Gözü Çerçeveler
    Kedi Gözü Çerçeveler

    İlgili Makaleler

    4 Nefis Enginar Tarifi

    Karaciğerin en yakın dostu: Enginar Yağ oranı düşük ve antioksidanlar açısından zengin olan enginarın bol bol...

    Yengeç Burcu (22 Haziran – 23 Temmuz)

    Element: SuYönetici Gezegen: Ay (duyguları ve ruhsal durumları yöneten gök cismi)Renk: BeyazUğurlu Sayılar: 2, 3Uğurlu...

    Evde Yapabileceğiniz Sonbahar Kahveleri

    Enerjinizi yerine getirecek ve her mevsimde olduğu gibi sonbahar aylarının da vazgeçilmez içeceklerinden olan kahvenizi,...

    Pratik 3 Meze Tarifi

    Yılbaşı sofrasının olmazsa olmazı mezeler? O kadar çok seviyoruz ki bazı zamanlar ana yemeği unutup sadece...

    Bu yazıyı paylaş

    Popüler Yazılar

    Sağlıklı ve Birbirinden Lezzetli 5 Yulaflı Tarif

    Yulaf ezmesi tadıyla birçok kişinin korkulu rüyası! Biz de diyoruz ki onlar hiç gerçekten güzel...

    Süveterler Geri Döndü!

    Eski fotoğraflardaki büyükbaba süveterleri uzun yıllardır popüler parçalar arasında değildi ancak son zamanlarda trend alarmı...

    İlkbahar-Yaz 2021 Ayakkabı Trendleri

    Havalar ısınmaya başladı. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen defilelerde ilkbahar & yaz 2021 ayakkabı trendleri podyumları esip...