Salı, Mayıs 7, 2024
More

    2020 / 2021 Kış Trendleri

    Peki 2020 / 2021 kış trendlerine hazır mısınız?
    Bu sezon oversize paltolar, shaggy kürkler, balon kollar, slip elbiseler, hantal botlar, kemerli ceketler ve moda dünyasına yeni eklenen denizci stili ön plana çıkıyor!

    2020 / 2021 kış trendlerine dair merak edilenleri sizin için araştırdık! Hadi gelin birlikte moda trendlerini keşfedelim. :)

    Oversize

    Hacimli oversize tasarımlar 2020 / 2021 kış trendleri arasında yer alıyor. Moda dünyasının sevdiği oversize paltolar veya montlar son derece lüks hissi veriyor. Oversize paltonuzu çapraz askılı çantayla kombin yaparak güçlendirebilirsiniz.

    oversize mont - 2020 / 2021 Kış Trendleri
    Oversize mont

    Shaggy Kürkler

    Her sezon olduğu gibi shaggy kürkler 2020 / 2021 kış trendleri arasında! Kış mevsiminin vazgeçilmezi olan yapay kürk mantolar her ruh hali için rahat bir dış giyim parçası. Eğer dolabınızda yoksa ekleyin deriz. :)

    Yapay kürk
    Yapay kürk

    Balon Kollar

    Romantik ve nostaljik hava katan balon kollar 2020 / 2021 kış trendleri arasında!  Dönem stillerini seven moda dünyası, balon kolları modern versiyonlarıyla günümüze uyarlayarak trend hale getirdiler. Elbiselerde, kazaklarda, deri gömleklerde balon kolları daha çok görecek gibiyiz.

    Balon kollar
    Balon Kollar

    Denizci Stili

    Kolejli süveterler, iri gold düğmeli lacivert blazer ceketler ve denizci stilini andıran şeritli hırkalar 2020 / 2021 kış trendleri arasında yükselişte! Denizci stilindeki parçalar ne çok dar ne de oversize…

    Denizci Stili
    Denizci Stili

    Kemerli Ceketler

    Son birkaç sezon moda olan oversize ceket ve blazerler bu sezon güncellenmiş haliyle ön plana çıkıyor. Ceketlerinizin beline kemer takarak hem vücudunuzu daha güzel gösterebilir hem de daha gösterişli bir hava katabilirsiniz.

    Kemerli Ceketler
    Kemerli Ceketler

    Vücudu Saran Elbiseler

    Sade ve şık görüntüsüyle slip elbiseler kış reformuyla karşınızda! Vücudu saran bodycon elbiseler bu sezon çok moda. Üstelik hiçbir aksesuara ihtiyaç duymadan iddialı bir görünüm sağlayabilirsiniz. Dolabınıza ekleyin deriz!

    Slip Elbiseler
    Slip Elbiseler

    Hantal Botlar

    Ayağınızdan çıkarmak istemeyeceksiniz! Kalın tabanlı tırtıklı botlar (chelsea) çok moda! Zaman kaybetmeden koşun alın. İster elbiselerinizle ister taytlarınızla ister jeanlerinizle kombin yapın. Çok seveceksiniz bizden söylemesi!

    Hantal Botlar
    Hantal Botlar

    İlgili Makaleler

    Plastiksiz Hayata Geçiş

    Dünyamız plastik atıklarla dolu ve gelecekte plastik atıklarının nasıl önlenebileceği küresel çapta bir zorluk olarak...

    Açık Havada Spor Yapmanın Faydaları

    Hep aklımızda olan ama nedense vakit ayıramadığımız için bir türlü yapamadığımız aktivite: Spor :)Pandemi sürecinden...

    Yüz Masajı ile Genç Kal!

    Bildiğimiz ve belki de birçoğumuzun aslında bilmediği gibi, yüz masajı cilt bakımında önemli bir...

    Işıltılı Makyaj

    Daha taze ve canlı bir cildi kim istemez? Parlak bir cilde sahip olmak için, doğru...

    Bu yazıyı paylaş

    Popüler Yazılar

    Diyete Başlayanların Alması Gereken 5 Kitap

    Küresel salgın Covid-19’un olumsuz etkilerinden biri de fazla kilolar oldu. Evde vakit geçirmek zorunda kaldığımız...

    Balık Burcu (19 Şubat – 20 Mart)

    Element: SuYönetici Gezegen: NeptünRenk: Mavi, deniz yeşiliUğurlu Taş: Ay TaşıVücutta tekabül ettiği yer: AyaklarOlumlu Yanları: Hassas, duyarlı, empatik, vicdanlı, duyarlı, sanatsal,...

    En İyi Cilt Bakım Serumları

    Cildimizin daha dolgun ve ışıltılı gözükmesini nasıl sağlayabiliriz? Bugünkü yazımızda diğer cilt bakım ürünlerinden daha...