Salı, Nisan 30, 2024
More

    Ev Kombinleriyle Rahatlığın Tadını Çıkarın

    Evde izole olarak geçirdiğimiz bu günlerde tek tip ev kıyafetleri giyiyoruz. Rahatlığın ön planda olduğu şık görünümlü pijama gibi ürün grupları tercihlerimiz arasında yer alıyor.
    Ayrıca son günlerde online alışverişlerde ev giyimine yönelik alışverişlerin arttığı gözlemleniyor.

    Peki ev giyim ürünlerinde trendler neler gelin birlikte bakalım:)

    Pijama Takım -
    Pijama Takım
    Sabahlık - Ev Kombinleriyle Rahatlığın Tadını Çıkarın
    Sabahlık

    Öncelikle pamuklu ve kaliteli olmasına dikkat etmelisiniz. Takım pijamaları tercih edebilirsiniz. Pamuklu ya da saten pijama takımları her zaman şık duruyor. Kadınlar için ikili ya da üçlü set halinde olan saten takımlar hem şık hem de kullanışlı oluyor.
    Pijama takımlarında şortlu olanları da tercih edebilirsiniz. Bu sezon pijama takımlarında desenli ve renkli grafik dokunuşlar dikkat çekiyor. Meyve desenleri ya da hayvan figürlü takımlar ev giyiminde trendler arasında yer alıyor.


    Ayrıca pijamalarınızı sıcak tutacak pratik ve yumuşak dokunuşlu sabahlıklarla tamamlayabilirsiniz. Bilekten lastikli pijama altlarını ya da şortları, oversize trikolarla kullanabilirsiniz. Pastel tonları, pembe veya mavi renkler ev içinde kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olabilir.


    Pijamalarınıza uygun yumuşak ve ayağınızı sıcak tutacak tüylü tasarım ya da panduf ev terliklerinden satın alabilirsiniz.
    İzole günlerinde çocuklarınızı unutmayın:) Çocuklarınıza en sevdiği çizgi film ve film kahramanlarının olduğu pijama takımlarını alabilirsiniz. Ev giyimi alışverişi sizi hem moral olarak yüksek tutacak hem de evde rahat ve şık görünmenizi sağlayacaktır.
    Hadi o zaman ev giyim ürünleri alışverişine başlayın! Alışveriş için buraya tıklayabilirsini

    İlgili Makaleler

    Koronavirüse Karşı Evde El Dezenfektanı Nasıl Yapılır?

    Çin’de ortaya çıkan koronvirüsün tüm dünyaya yayılmasından dolayı birçok kişi virüse karşı korunmanın yollarını arıyor....

    Plaj Çantanızda Olması Gereken 8 Güzellik Ürünü

    Plaj sezonu açıldı! Tatilin tadını çıkarmak isteyenler en keyifli kısım olan alışveriş listesini hazırlamaya başladı?...

    Trend Kaban ve Mont Modelleri

    Kış sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Tabii ki biz kadınlar için en önemli noktalardan biri...

    Sağlıklı Saçlar İçin Bilinmesi Gereken 6 İpucu

    Saçlar bir kadının en büyük hazinesidir derler!?‍♀️ Yakın zamanda saç trendleri hakkında da konuştuk, fakat...

    Bu yazıyı paylaş

    Popüler Yazılar

    Buzlu Çay Tarifleri

    Sıcak günlerde serinletici etki yaratan, asitli olmayışıyla gönülleri fetheden buz gibi çaylar! Sizler için hem lezzetli...

    En İyi El Kremleri

    Ellerimizi çok sık yıkadığımız, antibakteriyel sıvı ve kolonya kullandığımız bugünlerde ellerimiz hiç olmadığı kadar neme...

    2020 Yaz Güneş Gözlüğü Trendleri

    2020 güneş gözlüğü trendleri, çeşitli boy ve şekillerdeki birçok farklı tasarımla karşımıza çıkıyor. Oversize akımı...